Ha túl akarod élni a MOTOROZÁST, akkor ezeket
a tanácsokat fogadd meg!
...hogy a motorozás mindig kellemes élmény maradjon a
számodra...


Bezár
Rólunk - Motorkereskedés - Szolnok
Kérdése van? Írjon nekünk! - Motorkereskedés - Szolnok
Belépés

Ha túl akarod élni a MOTOROZÁST, akkor ezeket a tanácsokat fogadd meg!

...hogy a motorozás mindig kellemes élmény maradjon a számodra...

A motorosok közvetlen kapcsolatban vannak a természettel, így nincs semmi olyan, ami megvédene minket egy esetleges balesettől...

Az egyetlen olyan ami megakadályozhatja, vagy súlyos esetekben csökkentheti a sérülés mértékét, a megfelelő védőruházat!

 

1. Bukósisak

Fontos, hogy a fejedet sérülmentes, jó minőségű bukósisak védje. Ha a sisak szerkezete nem tökéletes, akkor a következő esésnél már nem nyújt megfelelő védelmet, így nagyon fontos hogy csak tökéletes állapotú bukósisakot használjunk.


2. Motoros dzseki

Dzseki kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy  jó minőségű bőrből készüljön, a legfontosabb helyeken pedig protektorok legyenek.


3. Motoros nadrág
Ugyanzokat a szempontokat kell figyelembe venni mint a motoros dzsekinél. Jó minőségű bőr, megfelelőhelyen protektorokkal.


4. Csizma
Csizma kiválasztásánál a legfontosabb tényező, hogy a bokánál és a sípcsontnál legyen protektor.


5. Gerincvédő
Általában külön kapható protektor. Arra szolgál, hogy megvédje a gerincedet, egy nagyobb esés vagy ütközés esetén. Ha nagyobb ütés érte, érdemes egy újat beszerezni.


6. Kesztyű
Protektorokkal van ellátva, jó minőségű anyagból pl bőrből, kopásállóságú anyagból készül.

Légy feltünő! Itt természetesen a ruházatra gondolunk.
Nagyon fontos, hogy NE csak Te lásd a többi forgalomban részvevőt, hanem Ők is lássanak téged! Lehetőleg hanyagoljuk a sötét, feketeszínű motoros ruhákat, és válasszunk helyette feltűnőbb, színesebb darabokat.


Száguldozást hagyd meg a versenypályára!
Sebesség okozta adrenalinfröccs, szinte már függőséget okoz egyes embereknél. Tény hogy két keréken sokkal jobban átéljük a száguldás örömét, élményét mint négy keréken, de ugyanakkor sokkal veszélyesebb is, mind magukra nézve és mind az utakon közlekedőkre nézve. Ezért ésszel kell megválasztani a sebességet!


Figyelembe kell venni az időjárást, az útviszonyokat, látási körülményeket és hogy milyen állapotban vagyunk éppen, tehát minden olyan dolgot ami negatív irányba befolyásolhatja a döntéseinket. 


Köss békét az autósokkal!
Igaz, hogy az autósok a legtöbb esetben nem szeretik a motorosokat, ez azonban a rossz tapasztalatok miatt van pl: cikáznak az autók között, leviszik a visszapillantó tükröt, figyelmetlenek, és ehhez hasonló megjegyzéseket mondanak a motorosokra. Ez azonban elkerülhető, ha körültekintőek és korrektek vagyunk autós társainkkal valamint a gyalogosokkal és motoros társainkkal is.


 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

SUKIDA COMISSIONER 125

260.000,- Ft/DB

. MOTOROS KESZTYŰ

Motor, robogó, quad alkatrész, ruházat

MOTOROS KESZTYŰ

9.990,- Ft/PÁR

. MOTOROS KESZTYŰ

Motor, robogó, quad alkatrész, ruházat

MOTOROS KESZTYŰ

6.990,- Ft/PÁR

Összes termék